vliegen vanaf groningen eelde airport naar londen southendOm naar metropool Londen te vliegen hoef je geen dure tickets aan te schaffen via grote vliegvelden. Wist je dat je via Eelde Airport in Groningen al vanaf 45 euro richting de hoofdstad van Engeland kunt vliegen? Je hoeft niet alleen korter te wachten bij het inchecken en voor de douane, je hebt ook nog eens gunstige vliegtijden en je kunt voordelig parkeren vlakbij de terminal!

Vlieg naar Londen vanaf Eelde

vliegen met de vliegmaatschappij flybeHet hele jaar gaan er wekelijks nonstop vluchten vanaf Eelde, Groningen naar Londen Southend. Je vliegt met luchtvaartmaatschappij Flybe en je bent ongeveer een uur en 20 minuten onderweg. De vliegafstand is maar liefst 436 kilometer. Elke dag is er één vliegtuig die heen en weer gaat naar Londen vanaf Eelde en weer terug. Het vliegtuig stijgt op in Londen, vliegt naar Eelde Airport en landt ongeveer drie uur later weer op Londen Southend.

Vanaf Londen Southend naar Londen city

Wanneer je bent geland op Londen Southend, ben je nog niet in het centrum van de stad. Londen Southend ligt op ongeveer 65 kilometer van de metropool. Je kunt gebruik maken van divers openbaar vervoer om in het centrum van Londen te komen. Het ligt er natuurlijk aan op welke precies je moet zijn om te kijken welk openbaar vervoer voor jou daar in de buurt stopt. Als je echt in het centrum moet zijn, is de trein de beste oplossing. Je bent vanaf het vliegveld een klein uurtje onderweg en tickets voor een volwassene kosten ongeveer 20 euro.

Een bruisende stad

Wanneer je Londen vanaf Eelde hebt bereikt is het tijd om de stad te verkennen. Je zult je geen moment vervelen in deze grote bruisende stad. Een ieder zal er zich vermaken: voor de shopliefhebbers is Londen een waar walhalla. Met haar vele grote merkenwinkels, maar ook met haar kleine boetiekjes is er zowel in het centrum en in de hippe wijken rondom het centrum, zoals Soho, genoeg te winkelen. Eens in de zoveel tijd zijn er ook nog diverse vintagemarkten te vinden waar liefhebbers zeker hun slaag kunnen zullen slaan. Ook cultuurliefhebbers kunnen hun geluk in Londen niet op: bezoek The Big Ben of maak een ritje in The London Eye en bekijk de stad vanaf een andere kant. Maak een wandeling langs de Thames richting de Tower Bridge en bezoek een van de vele musea. Sluit de dag culinair af in één van de vele kwalitatieve Engelse restaurants.